Glutaderma Krém

A Glutaderma Krém olyan hidratáló bőrápoló termék, melyet kifejezetten az ekcémára hajlamos bőrre fejlesztettünk ki.
Számos hasznos összetevője támogatja a bőr normál funkcióit, emellett kiemelten hidratál, valamint bőrnyugtató hatású, amivel az ekcéma okozta kellemetlen viszkető érzés csökkentését is szolgálja.

Különlegessége az egyedi mátrix, azaz hogy a bizabolol, pantenol és allantoin, mint bőrnyugtató anyagok egyaránt jelen vannak benne.

  • Két rendkívül erős és természetes antioxidánst tartalmaz: a glutationt és az E-vitamint. Ezek az antioxidánsok segítenek megküzdeni azokkal a szabadgyökökkel, amelyek szerepet kaphatnak az ekcémás bőrfolyamatokban is.
  • A Glutaderma Krémben ezek az antioxidánsok liposzómás formában vannak jelen, hogy a biohasznosulásuk a legoptimálisabb lehessen.
Megvásárlom a terméket
Glutaderma Krém

A Glutaderma Krém a fentieken kívül számos egyéb, az ekcémás bőr számára hasznos összetevőt tartalmaz

Allantoin

Allantoin

Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, segíti a sebgyógyulást és javítja a bőr hidratáltságát, valamint csökkenti a bőr vörösségét és felveszi a harcot a transzepidermális vízvesztéssel (TEWL) szemben. Gyakran találkozhatunk vele pattanások elleni termékekben, de megtalálható a természetben is, a fekete nadálytő gyökerében.

Bizabolol

Bizabolol

Kamillából kivonható természetes hatóanyag, kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és irritációt gátló hatású. Tökéletes érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre.

Pantenol

Pantenol

A pantoténsav természetes anyag, növényekben és az emberi szervezetben is megtalálható. A kozmetikai iparban vízmegkötő, bőrpuhító és nyugtató összetevőként használatos. Hozzájárul a bőr hidratáltságához, mérsékli a kiszáradást és elősegíti a sebgyógyulást. Allantoinnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Glutation

Glutation

Három különféle aminosavból álló antioxidáns, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Hozzájárul a szervezetben található toxinok semlegesítéséhez, valamint felveszi a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben.

E-vitamin

E-vitamin

Antioxidáns, segít a szabadgyökök okozta sérülések kivédésében, valamint támogatja a nedvesség felszívódását és bőrben való megkötését. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatása miatt gyakori összetevője a bőrápoló krémeknek. Kiválóan hidratál, ezért különösen a hidegebb, szárazabb hónapokban nyújt nagy segítséget, de UVB fény elnyelő hatása miatt a melegebb napokban is számíthatunk rá.

Kókuszolaj

Kókuszolaj

E-vitaminban gazdag, gombaölő és antibakteriális hatású olaj, kiválóan alkalmas a száraz bőr kezelésére, valamint az ekcémára hajlamos bőr mindennapos védelmére. Biztonságosan alkalmazható gyermekkori ekcéma kezelésére is.

Hol vehetem meg a Glutaderma terméket?

Patikakereső

Kérdésem van,
hol kapok válaszokat?

Gyakran ismételt kérdések

Kipróbálom a Glutaderma termékeit!

Tovább